Stacks Image 1217

OrciTech is een onderhoud-managementsysteem voor schepen en voor de machinekamer in het bijzonder.

Onderhoud
De machinekamer heeft veel en specifiek onderhoud nodig, gebaseerd op draaiuren van de motor en weken of maanden. Om dit onderhoud goed in kaart te brengen en tijdig de werkzaamheden uit te voeren kan u veel geld besparen, omdat er daardoor minder dure reparaties nodig zijn.

Stacks Image 1206

OrciTech is een onderhoud-managementsysteem voor schepen, (verwerkende) industrie en voor de machinekamer in het bijzonder.

Onderhoud
De machinekamer heeft veel en specifiek onderhoud nodig, gebaseerd op draaiuren van de motor en weken of maanden. Om dit onderhoud goed in kaart te brengen en tijdig de werkzaamheden uit te voeren kunt u veel geld besparen, omdat er daardoor minder dure reparaties nodig zijn.
Takenlijst
OrciTech helpt hierbij door een duidelijke takenlijst te maken. De taken worden op urgentie weergegeven zodat u de onderhoudstaken niet kunt vergeten en weet wat er eerst moet gebeuren.
Draaiuren
Daarnaast bied OrciTech de mogelijkheid om de draaiuren van de verschillende motoren bij te houden zodat u dit niet zelf hoeft te doen. Correctie van de uren hoeft u slechts af en toe te doen.
Onderdelen en voorraadbeheer
OrciTech bied de mogelijkheid om de voorraad van onderdelen bij te houden, deze kunnen via het bestelsysteem snel besteld worden bij de leverancier.
Als er weinig voorraad is dan wordt dit zichtbaar voor u gemaakt.
Bestanden en certificaten
OrciTech kan ook alle bestanden zoals werkbonnen voor u opslaan zodat u ook daarmee de onderhoud-geschiedenis kunt vastleggen en makkelijk terug kunt vinden als dit nodig is.
Certificaten die nodig zijn voor de veiligheid van uw schip kunnen worden vastgelegd en bijgehouden zodat u direct weet of de certificaten up to date zijn of wanneer u ze moet laten verlengen.
Notities
OrciTech maakt het ook mogelijk om notities te maken over het onderhoud van de machinekamer of van het schip in het algemeen zodat u snel alles kunt terug vinden en een duidelijk beeld hebt van de geschiedenis van het onderhoud
Rapporten
OrciTech kan rapporten maken van de onderhoud-geschiedenis en van alle metingen die u hebt vastgelegd. Dit kan als naslagwerk dienen voor bijvoorbeeld de verzekering zodat er nooit discussie kan ontstaan of het onderhoud wel goed is gedaan
Dashboard
Het dashboard geeft u in één oogopslag alle belangrijke informatie die u nodig hebt. “Hoeveel kritische taken zijn er, zijn er certificaten verlopen of moeten er onderdelen worden besteld”. Alles gemakkelijk in één overzichtelijk scherm
Kortom als u het onderhoud goed in beeld hebt weet u wat u moet doen en wat u gedaan hebt zodat het schip en de machinekamer “het hart van uw schip” altijd op en top in conditie is

Neem gerust
contact met ons op voor meer informatie